Banner 468

Erogene zone horoskopskih znakova

Kako najbolje određeni horoskopski znak napaliti, pokrenuti, izluditi ili jednostavno dovesti do ekstaze donosimo u sledećem opisu po horoskopskim znakovima. Koji je vaš pick?

Ovnovi su najranjiviji kada im se dočepate glave. Nežni poljupci u slepoočnicu pretvoriće ih u mirnu jagnjad. Nakon takvog uvoda, prebacite se na kosu. Dok vam prsti prolaze kroz njegovu ili njenu kosu, topiće se kao sladoled, a ako ste se namerili na Ovnicu, zaboravite na brijanje. One se obožavaju ljubiti uz lagano bockanje brade.

Kad je reč o Bikovima, prvi korak u zavođenju leži u nežnim dodirima, koji kreću od zatiljka i lagano se spuštaju niz leđa, uz obavezno ljubakanje vrata. Slobodno si dopustite nežno grickanje na koje Bikovi provereno padaju.

Blizanci otkidaju na diranje i ljubljenje dlanova, ruku i ramena. Polako pređite preko njihovih prstiju, nežno ih poljubite pa se 'bacite' na dlanove. Neka poljupci budu nežni i dugi, a dok padaju u trans, pređite na laktove i lagano klizite prema pazuhu. Trzaji tela potvrdiće vam da idete u pravom smeru.

Muškarci i žene Rakovi posebnu pažnju daju francuskom poljupcu. Ali, osim na to, ovaj je horoskopski znak osetljiv i na grudi. Obožavaju ljubljenje grudi, ali budite oprezni s bradavicama. Grickanje i štipanje izazvaće zajedljive primedbe, pa radije upotrebite jezik.

Lavove odvucite u kupatilo i napravite penušavu kupku. Dok im sunđerom lagano trljate leđa, pretvoriće se u umiljatu mačkicu. A tada upotrijebite čarobni napitak, tačnije ulje, i započnite erotsku masažu.

Najjednostavniji način da u Devicama pokrenete vulkan strasti je ljubljenje trbuha, a najviše ćete ih napaliti jezikom i nehotičnim dodirima kose. Krenite od pupka i videćete da funkcionise.

Vage su prepoznatljive po fenomenalnim guzama. Osim što su toga svesne, guza je jedna od njihovih erogenih zona. U najintimnijem trenutku je nežno dotaknite, mazite i na kraju lagano stisnite. Nakon toga, grudima i bradavicama pređite preko guze, uz leđa do vrata.

Ne morate biti genije kako biste pronašli najosjetljiviju zonu Škorpiona. Ništa ne može više izluditi Škorpiona nego oralno zadovoljavanje. Jednostavno, skoncentrišite se na njihove intimne delove i upotrijebite sve što možete – usne, jezik, prste i, naravno, maštu.

Želite li Strelce dovesti do ludila, ljubite im unutarnju stranu bedara, pa se polako krećite prema intimnom delu. Ovaj potez garantovano će probuditi njihovu strast. Masaža uljima biće pravi pogodak. Žene su posebno osetljive na poigravanje kosom.


Strast Jaraca probudićete nežnim poljupcima ispod kolena. Hrabro, ali polako nastavite ljubiti celo telo uz obvezno doticanje bradavicama. Uzmite vremena za 'obrađivanje' pupka i bedara.

Vodolijama je celo telo erogena zona. Ljubite ih od glave do pete u svim mogućim pozama. Posebno se pale na lagane i vlažne poljupce.

Kod Riba započnite s laganom masažom stopala, nežno ih milujte počevši od pete pa sve do prstiju i nemojte škrtariti na dodirima. Spremite se na lagano grickanje i svakako upotrebite jezik u istraživanju njihovog mekanog stopala. Osim stopala, Ribe se pale na ljubljenje leđa, i to celom dužinom.