Banner 468

Fitnes klub kao mesto za upoznavanje

Sami ste i voleli biste da upoznate nekog? To je moguće na mnogo mesta, a u principu je uvek dobra ideja da obilazite mesta koja se vama dopadaju i koja vas interesuju. U čemu je poenta izlaženja po trendi kafićima ako ih vi ne volite? U takvim kafićima ćete najverovatnije sresti osobe koje vole baš takva mesta - prema tome, osobe sa kojima, vrlo je moguće, niste baš na istoj talasnoj dužini. U tom smislu, ni fitnes klub nije dobro mesto za upoznavanje potencijalnih partnera ili makar prijatelja sa kojima imate neka zajednička interesovanja ako ste zakleti fitnesomrzac, ali fitnesomrzac ne bi trebalo da budete, pošto to baš i nije u interesu vašeg zdravlja.

Već smo pisali o tome da je inteligentan potez tražiti zanimljive ljude na mestima koja i vas lično interesuju, zašto se sad vraćamo na to? Zašto baš fitnes klub? Iz jednostavnog razloga: idealno vreme za upoznavanje nekog zanimljivog u fitnes klubu je baš sada.

Ide lepo vreme, i muškarci i žene izvlače se iz teške zimske garderobe koja je mogla da prikrije mnoge nedostatke i žele da, kad budu u lakšoj letnjoj garderobi, imaju šta da pokažu. Približava se i vreme plaža i kupaćih kostima - većina se nekako nelagodno oseća kad pomisli na to da se svuče u kupaći kostim ako je jako nezadovoljna svojim izgledom, što znači - pravac fitnes klub, da se dovedu malo u red.

Još jedna prednost upoznavanja ljudi u fitnes klubovima sada je to što u ovo doba godine tamo nećete zateći samo zaluđenike za fitnes, već i one "kampanjce", koji se tek povremeno sete da povedu računa o svom telu. Drugim rečima, i ako sami niste zaluđenik za fitnes, i dalje imate jako dobre šanse da sada u fitnes klubu nađete nekog sličnog sebi.

Dakle, pravac fitnes klub, pa osmotrite one koji su već tamo i vežbaju. Kad vidite nekog ko vam se dopada, smestite se u njihovu blizinu. Ako ste žensko, možete pokušati sa vežbama istezanja - to će onome koji vam se dopada pružiti priliku da vas vidi u "mačkastom" izvijanju. Ukoliko ste muško, odaberite one vežbe koje vam dobro idu i uz koje se osećate sigurno. Bude li druga strana zainteresovana, verovatno će se raspitati koji su vam termini u klubu - i možete biti sigurni da će, koje li slučajnosti, i sama odabrati baš te termine.

Naravno, pri svemu tome ne zaboravite i da stvarno vežbate - zdravo telo vam svakako neće smetati.