Banner 468

Seks i bizarni zakoni

U Oblongu (Ilinois), zakonski je kaznjivo voditi ljubav za vreme lova ili pecanja na dan vaseg vencanja.

U Aleksandriji (Minesota), ni jedan covek ne sme da vodi ljubav sa zenom ako mu dah zaudara na beli luk, crni luk ili sardinu. Ako zena zatrazi, zakon nalaze da covek mora da opere zube.

U Amesu (Ijova), muz, nakon sexa sa svojom zenom, ne sme da popije vise od tri gutljaja piva dok jos uvek lezi u krevetu sa njom ili dok je drzi u naruciju.

U Bozemanu (Montana), postoji zakon koji zabranjuje svaku seksualnu aktivnost izmedju osoba suprotnog pola u dvoristu kuce, nakon zalaska sunca - ako su goli. Ocigledno je da su ljudi koji nose carape za vreme sexa i p*** bezbedni od ovog zakona.

U Siux Falsu (Juzna Dakota), svaka hotelska soba mora da ima dva kreveta. Ako par iznajmljuje sobu na jednu noc, izmedju kreveta mora da bude bar pola metra prostora, a sex na podu izmedju kreveta je zabranjen.

U Hastingsu (Nebraska), svaki gost u hotelu mora da dobije cistu i ispeglanu kosulju za spavanje. Ni jedan par ne sme da spava zajedno go, niti sme da vodi ljubav ukoliko ne nosi tu majcu koju su dobili na recepciji.

U Njukastlu (Vajoming), postoji specijalna naredba koja izricito zabranjuje sex unutar velikog frizidera za meso, koji ima svaki restoran.

U Ilinoisu, drzavni zakon propisuje svim nezenjama da prilikom razgovora sa neudatim zenama moraju da se predstavljaju kao "master" a ne kao "mister".

U Norfolku (Virdzinija), ni jedna zena ne sme da se pojavi na ulici, a da ne nosi steznik. Postojao je i specijalni sluzbenik - inspektor za steznike.

U Merivilu (Misuri), sa druge strane, nosenje steznika je zabranjeno. U objasnjenju stoji: " Normalnom Americkom muskarcu ne sme se uskratiti zadovoljstvo gledanja zaobljenog, nesputanog zenskog tela ".

U Kuer d'Alenu (Idaho), zakonom su zasticeni parovi koji vode ljubav u kolima. Policajac ne sme jednostavno da pridje i zakuca na prozor. Ukoliko postoji i najmanja sumnja da se u kolima vodi ljubav, mora da policiskim automobilom stane na pristojnoj udaljenosti, zatrubi tri puta, a onda saceka otprilike dva minuta pre nego sto pridje kolima.

U Heleni (Montana), zena ne sme da plese na stolu u salunu ili baru ukoliko na sebi nema bar 500g odece.

U Liberti Korneru (Nju Dzersi), zabranjeno je da ljubavnici zatrube dok vode ljubav u parkiranim kolima.

U Karlsbadu (Nju Meksiko), zabranjeno je da parovi vode ljubav u parkiranom vozilu za vreme pauze za rucak na poslu, osim ako na prozorima kola imaju navucene zastore.

U Floridi, ako ste neudata ili razvedena zena ili pak udovica, ne smete da skacete padobranom subotom poslepodne.

U Termontonu (Juta), zenama je zabranjeno da vode ljubav sa muskarcima dok se voze bolnickim kolima. Ako uhvate zenu kako to radi, bice optuzena za sexualno zlostavljanje, i njeno ime bice objavljeno u lokalnim novinama. Nista od ovoga ne vazi za muskarce.

Ames, Iowa - muškarcima je zabranjeno da popiju više od tri gutljaja piva dok su sa osobom suprotnog pola u krevetu (pre i posle vodenja ljubavi).

Illinois - kaznjivo je voditi ljubav tokom lova i pecanja, a na dan vašeg vencanja.

Montana - u kuci da, ali u dvorištu ne! Nije dozvoljeno da dvoje vode ljubav goli, posle zalaska Sunca, u dvorištu svoje kuce. Nije precizirano da tako nešto ne sme da se radi danju.

Idaho - najzad jedan zakon koji štiti prava zaljubljenih i strasnih. Oni koji to rade u kolima su zašticeni od policije koja, ako postoji sumnja da se u automobilu vodi ljubav, mora da zaustavi kola podalje, zatrubi tri puta, a onda i saceka dva minuta pre nego što pride.

Montana - igranje po stolovima je zeni u salunu ili baru dozvoljeno, samo ako ima minimum 500 grama odece na sebi.

New Mexico - zakonom je kaznjivo voditi ljubav u parkiranim kolima u vreme pauze za rucak, ako na prozorima nisu spuštene zavesice.

New Jersey - tamo parovi mogu da vode ljubav u kolima, ali ne smeju pri tome da zatrube.

Hastings, Nebraska - gosti u hotelu obavezno dobijaju košulju za spavanje. Ne smeju da vode ljubav goli, vec samo u njoj.

Washington, D.C. - tamo se zakon na najgrublji nacin umešao u najintimniji cin: zabranjeno je voditi u ljubav u ijednom drugom polozaju, osim onom "lice u lice".

Seks i bizarni zakoni (II deo)
U prvom delu ove price smo malo putovali po svetu, sa naglaskom na Aziju i Juznu Ameriku. Ovoga puta cemo se skoncentrisati na SAD. Svi ovi zakoni zaista postoje. Verovali ili ne!

Harrisburg, Pennsylvania - zabranjeno je sa kamiondzijom voditi ljubav na naplatnoj rampi.

Nevada - postoji zakon koji zabranjuje vodenje ljubavi bez kondoma.

Willowdale, Oregon - muz moze da dode pod udar zakona ako zeni, u toku vodenja ljubavi, šapuce na uvo "prljavštine". Izgovaranje istih naglas nije kaznjivo.

Clinton, Oklahoma - zabranjeno je posmatrati dvoje kako vode ljubav u kolima i masturbirati.

Washington - kaznjivo je voditi ljubav sa devicom, cak i u slucaju prve bracne noci. Kada bi ovaj zakon bio poštovan, sve devojke bi, u jednom trenutku svoga zivota, morale da otputuju "poslom" u neku drugu drzavu.

Tremonton, Utah - tamo mozete voditi ljubav u ambulantnim kolima - ali samo ilegalno.

Newcastle, Wyoming - kaznjivo je voditi ljubav u hladnjaci klanice. Zamislite to dvoje kojima je ovako nešto palo na pamet - mora da su se osecali veoma "hot".

Alexandria, Minnesota - zabranjuje se muzu da sa svojom suprugom vodi ljubav ako mu iz usta zaudara na crni luk, sardine ili beli luk.

Washington - kaznjivo je voditi ljubav sa devicom, cak i u slucaju prve bracne noci. Kada bi ovaj zakon bio poštovan, sve devojke bi, u jednom trenutku svoga zivota, morale da otputuju "poslom" u neku drugu drzavu.