Banner 468

Feng šui za dobar seks

Feng šui ili feng shui nije drevna kineska veština koja se odnosi samo na uređenje prostora. Naime, ukoliko pratite nekoliko njihovih saveta, uživaćete u dobrom i romantičnom seksu.



Za sve sladokusne definicija, evo one koja se odnosi na feng šui: To je drevna kineska veština uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem živimo i to na način da privučemo pozitivnu životnu silu Chi u svoje domove i svoj život kako bismo osigurali sreću celoj porodici i svojim potomcima.

Dobar seks
Organizujte spavaću sobu prema feng shui pravilima. Evo kako možete da poboljšate energiju u prostoriji vaše intime, a samim tim i u odnosu sa partnerom. Pročitajte šta je potrebno za dobar seks.

1. Izbacite iz spavaće sobe sve uspomene na ranije propale ljubavi – fotografije, sitnice, garderobu. Ništa vas ne sme podsećati na neuspelu vezu.

2. Slab protok energije nikako nije dobar u spavaćoj sobi. Dakle, prvo šta morate da uradite je to da pospremite haos i odložite nepotrebne stvari u ormare. Tako ćete probuditi zamrlu strast.

3. Izbacite sve stvari koje nemaju veze s romantikom, jer vam one odvraćaju pažnju od ljubavi (sve predmete vezane za posao, PC, CD, DVD, laptop, TV).

4. Proverite vrata spavaće sobe: da li škripe i da li se otvaraju samo delimično? U tom slučaju, ona blokiraju protok romantične energije kroz vaš život. Proverite kvaku i podmažite je ako je previše labava, to možda znači da teško upravljate svojim ljubavnim životom.

5. Prošetajte od ulaznih vrata stana do spavaće sobe. Idealno bi bilo da na tom putu ne naiđete ni na kakve prepreke, jer to znači da postoji slobodan dotok životne energije u spavaću sobu.

6. Ako težite jednakosti, postavite krevet tako da sa obe strane bude dovoljno prostora. Ako je jedna strana prislonjena uza zid, osoba koja tu spava možda će se osećati sputanom. U idealnom slučaju, krevet se nalazi naspram vrata, ali ne u direktnoj liniji s njima.

7. Unesite u sobu sve ono što vas asocira na romantiku i postavite to na zid naspram kreveta, na koji vam prirodno pada pogled dok ležite. Postavite takve sitnice i na površine koje prvo ugledate kad ulazite u sobu. Dobro bi bilo da svi ukrasi budu u paru.