Banner 468

Kombinacija čokolade i seksa

Pripadnice nježnijeg spola čeznu za čokoladom više nego za seksom, pokazalo je jedno britansko istraživanje. Naime, čak trećina žena kazalo je da tokom dana sanjari o čokoladi, dok njih samo 18 posto mašta o seksu. Najšokantnije otkriće izazvalo je pitanje da li bi se radije odrekle čokolade ili seksualnog života, na koje je svaka peta žena prednost dala slatkišima. Naučnici smatraju da je glavni razlog takvih rezultata efikasno djelovanje čokolade na ublažavanje stresa i napetosti te izazivanje osjećaja sreće.

Dakle, žene vole čokoladu i to je neosporna činjenica. Ali vole i seks. A, šta ako se ta dva užitka spoje?? Muškarci, želite li svojim partnericama pružiti vrhunski užitak?? Dobro se pripremite, budite kreativni i maštoviti, spojite čokoladu i seks!

Za početak, potrebno je uložiti nešto novca u razne vrste čokolada. Bombonijere, kao i ostale putene vrste hrane, poput jagoda i šlaga, nužne su za divlju ljubavnu čokoladnu noć.

Kada ste prikupili sve osnovne potrepštine, neka čokoladna igra počne! Najjednostavniji je način da pustite mašti na volju. Ali, tu je i nekoliko prijedloga za poticaj. Svoju partnericu započnite polako hraniti jagodama umočenim u šlag. To će sigurno potaknuti njen apetit, kako za slatkim tako i za seksom. Nakon toga možete započeti sa seksualnom predigrom. Primjerice, kako je polako svlačite, tako je i hranite komadićima čokolade. To je trik koji će je sigurno pokrenuti, jer time se nadražuju sva njena osjetila.

Kada ste je u potpunosti razodjenuli, možete početi sa iscrtavanjem po tijelu. Prste umočite u rastopljenu čokoladu i prinesite njenim ustima. Kako ih ona lagano liže, tako vi vrhovima prstiju druge ruke nježno mazite njene erogene zone. Nastavite s razmazivanjem čokolade po njenim grudima i trbuhu. Poližite čokoladu do zadnje mrvice.

I zapamtite, kombiniranjem seksa i čokolade pružit ćete joj istinsko, jedinstveno i potpuno zadovoljstvo jer su to dva najveća užitka žena.