Banner 468

Orgazam grudi

Brojna istraživanja od kojih su poneka bila i naučna, ali je većina uglavnom bila zasnovana na rezultatima „iz prve ruke“ pokazala su da je orgazam grudi moguć i da je skoro 29% žena u stanju da doživih vrhunac nežnom stimulacijom grudi.


Pretpostavlja se da se nežnim masiranjem grudi, kao i kod seksa oslobađa oksitocin, poznat kao hormon sreće, koji direktno utiče na neurone u hipotalamusu zadužene za doživljavanje orgazma. Orgazam grudi je teže postići nego klitoralni ili vaginalni, ali je prema statistici učestalosti upravo ovaj način postizanja orgazma kod žena na visokoj drugoj poziciji. Da biste svoju dragu doveli do orgazma masirajući joj grudi, potrebno je da poznajete određene tehnike , zatim potreban je nežan dodir, a ne bi bilo loše ni da partnerka ima manje grudi, jer istraživanja su pokazala da veću šansu da dođu do orgazma imaju devojke sa manjim grudima.



Da biste partnerku doveli do orgazma preko grudi potrebno vam je malo strpljenja. Pre svega morate biti nežni. Dakle, nema štipkanja, grickanja i udaranja. Da biste je doveli do orgazma potrebno vam je makar 20 minuta nežnog ljubljenja, milovanja i lizanja njenih grudi. Žene na portalu Sex Kitten iz svojih iskustava preporučuju da se bradavice stimulišu vrlo nežno jer grublji potezi izazivaju nelagodu i bol. Za žene je posebno uzbuđujuća masaža pri kojoj partner grudi obuhvati celim dlanovima i masira ih tako da svi prsti osim palca kružno masiraju bradavice. Pri masaži je pametno koristiti neko ulje; dodiri će biti ugodniji i intenzivniji. Možete pokušati i stimulaciju grudi perom...