Banner 468

Rekordi za Ginisa

Muškarci se obično hvale dužinom svog spolovila, žene se hvale brojem doživljenih orgazama za jednu noć. I jedni i drugi su prevaziđeni. Svetska mašta ide dalje da se seksi rekordi se mere u neki drugim kategorijama.

Šta mislite da li je neko nekad izmerio dužinu mlaza ejakulata? Ako mislite da nije, e, onda ste u zabludi. Ko će dalje da dobaci – naziv je jednog tamičenja. Naime, najdalji izmereni mlaz muške ejakulacije iznosio je šest metara u daljinu, a nosilac tog seksi rekorda je Horst Schultz.

Ženska ejakulacija prilično je retka, no, svejedno: najdalji ženski mlaz briznuo je 3 metra.

Dama po imenu Michelle Monahan iz Los Angelesa, ponosna je na drugi neverovatni rekord. Michelle je uspela da proguta celu litru sperme, ali je jadnica, nakon hrabrog podviga, završila na hitnoj, gde su joj isprali želudac. Ona je prva žena koja je to učinila i zato je zaslužila nagradu za ženu, koja je progutala najviše sperme.

Druga dama postigla je rekord tako što je za 24 sata uspela da zadovolji čak 620 muškaraca! Na tom području snažniji pol ozbiljno zaostaje. Naime, zvezda porno filmova, Jon Dough, trebalo je tokom jednog dana da vodi ljubav sa 101 ženom. Međutim, uspeo je zadovolji samo njih 52. Preostalih 58 moralo je sačeka dve nedelje.

Još jedan kratak, ali svejedno zanimljiv podatak o muškarcima: naime, 16 je najveći broj ejakulacija koje je neki muškarac postigao tokom jednog sata.

Izvor: Obiteljski.com