Banner 468

Kada su slavni gubili nevinost

Ma koliko se nama činilo da je njihov seksualni život bolji od našeg, on to nije. I slavne ličnosti beleže trenutke kojih se stide. Neki od njih prerano su izgubili nevinost a neki su dobrano okasnili.

Većina slavnih faca se trudi sa sakrije prljave sitnice iz svoje prošlosti, ali one ipak nekako proscure u javnost. Pročitajte ko je kada izgubio nevinost.

Nedavno je Khloe Kardashian priznala da je izgubila nevinost sa 14 godina, a zatim je dodala da se gadi sama sebi zbog toga. ‘Trebalo je da slušam svoje roditelje. Nikada nemojte dozvoliti da neko na vas vrši pritisak kada je prvi seks u pitanju,’ izjavila je ona, piše celebuzz.com.

Glumac Daniel Radcliffe svoje prvo seksualno iskustvo ostvario je sa 16 godina, na svoj rođendan sa devojkom znatno starijom od sebe.

Iako mnogi ljudi misle da je Britney Spears nevinost izgubila s Justinom Timberlakeom, njena majka tvrdi drugačije. Pevačica je prvi put vodila ljubav sa 14 godina kada je spavala sa jednim fudbalerom.

Matthew Morrison prvo seksualno iskustvo zabeležio je sa 21 godinu, a iskustvo je opisao kao slatko i nevino.

Tina Fey danas je lepotica puna samopouzdanja, ali nije tako bilo oduvek. Kada je bila mlađa nije baš zanimala momke a nevinost je izgubila sa 24 godine.

Glumac Matthew Fox jednom je prilikom za Playboy otkrio da je prvo seksualno iskustvo imao s 14 godina, a priznao je i to da je ono bilo grozno iskustvo.

Zvezda serije Prijatelji, glumica Lisa Kudrow bila je stara 32 godine kada je izgubila nevinost. Čekala je dok se nije venčala 1995. godine.

Viktorijin anđeo Adriana Lima takođe je čekala da uđe u brak pa da izgubi nevinost. Tada je bila stara 27 godina.

I Jessica Simpson je izgubila nevinost kada se venčala sa Nickom Lacheyem – tada je “brojala” 22 godine.

Neodoljivi Johnny Depp već sa 13 godina znao je šta je seks. Prva žena sa kojom je spavao bila je groupie, a učinili su to dok je bio na turneji sa svojim bendom The Flame.

Glumac Dustin Hoffman na proslavi Nove godine izgubio je nevinost s dosta starijom ženom koja ga je zamenila s njegovim bratom. Ups!

Brooke Shields čekala je do 22 godine i požalila zbog toga.

Anthony Kiedis, frontman grupe Red Hot Chili Peppers devičanstvo je izgubio sa devojkom svog oca. Tada je tek ugasio 12 svećica na rođendanskoj torti.