Banner 468

Seksi fitnes u spavaćoj sobi

Evo nekoliko brzih činjenica za početak, koje će potvrditi ono što ste sigurno već čuli – hopa cupa igrice odlične su za vašu liniju! Sve te silne kalorije možete izgubiti radeći sldeće:

Ljubljenje: 325 kalorija za sat vremena
Predigra: 30 kalorija za pet minuta
Oralni seks: 500 kalorija za sat vremena
Seks tri puta nedeljno: 15.000 kalorija godišnje = 241 kilometar!
Orgazam: 100 kalorija po svršavanju
Zato ne treba da vas grize savest zbog te ekstra porcije čokoladne torte. Umesto da očajavate zgrabite svog dragog i bacite se na trening. Naravno, tokom seksa se troše kalorije, ali tokom dinamičnog i strasvenog seksa se troši još više kalorija, pa ne budute lenji.
Zamenite klasičnu predigru ekstradinamičnom

(rezultat: 400 potrošenih kalorija umesto samo 200)

Naravno, mogle biste da obogatite predigru dinamičnim elementima vežbanja. Pojedini stručnjaci preporučuju striptiz koji će vas oboje ispuniti visokim nabojem - a korist je višestruka: a) vi plešete, b) oboje ćete se i te kako uzbuditi (pa će i sama akcija biti energičnija) i c) razbićete monotoniju (a čak i najvećim nevaljalicama se dešava da zapadnu u erotsku kolotečinu).

Plesne pokrete kombinujte sa vežbama: dok mu okrećete leđa polagano idite u čučanj, a zagrevajte se i razgibavajte mešanjem kukovima i istezanjem nogu. Ako se dobro zagrejete, bićete spremnije za kreativniju seksi akrobatiku. Nema više jauka kada mu prebacite nogu preko ramena. Nema više grčeva u listovima koji vas dekoncetrišu.

Ako ne volite da plešete, pa čak ni samo za njegove oči, drugi način da učinite predigru kreativnijom jeste da se golišavi jurite po kući ili igrate žmurke. Trčanje će vam ubrzati rad srca, a osećaj uzbuđenja izazvati skok adrenalina, budeći tako onaj životinjski borbeni nagon koji će u ovom slučaju poslužiti kao uvod u divlju akciju. Iščekivanje će biti još uzbudljivije ako objavite da onog ko izgubi čeka „gadno“ golicanje ili nešto „još gore“. Ovde nije cilj opustiti se, već izazvati onu prijatnu nervozu iščekivanja. Zvuči čudno, ali funkcioniše.
Zamenite ležeči seks uspravnom akcijom

(rezultat: 400 potrošenih kalorija umesto samo 200)

Poze koje zahtevaju najviše energije su one kada stojite - ali kod njih je i najveća verovatnoća da se završe tragično ili makar dovedu do tragičnog pada raspoloženja na kome ste celo veče radili. Budite bez brige. I ako vam partner nema noge od čelika, možete da uživate u uzbudljivim seksi vežbama koje sagorevaju gomilu kalorija. A i ako imate problema sa leđima ili vas muči nedostatak gracioznosti, pa verujete da stojeća akcija nije za vas - ipak postoji način.

Probajte ovu varijaciju tantričkog jab/jum položaja. Neka vaš dragi sedne na stolicu, pri čemu noge treba da mu budu savijene u kolenima pod pravim uglom. Tako neće biti previše opterećene, pa će moći da se usredsredi na uživanje. Sedite mu u krilo, okrenuti licem ka njemu, a nogama se oslonite o pod, kako biste mogli da se izdižete i sedate ili ih prosto čvrsto obavijte oko njega i mešajte. Ova poza je možda i bolja za vas od stojeće, pošto vam pruža bolju kontrolu i više mogućnosti za direktnu stimulaciju klitorisa, dok stojeći nemate toliko kontrole i možete samo da se nadate najboljem. Iako ćete se posle ove vežbe osećati i razgibanije i snažnije, njen glavni adut je fantastičan užitak koji pruža.
Nadoknadite izgubljeni šećer

Pošto ste već razmeli koji princip treba da sledite ako želite da spojite uživanje sa korisnim, opustite se i priuštite sebi uživanje u seksu od 1000 kalorija! Hrana je sjajna za seksi igre, ali, nažalost, integralni krekeri tu prosto ne rade posao. Evo šta donosi zabavu ispod pokrivača:
Vežite mu oči, tako da ne vidi šta ga čeka, a onda ga hranite jagodama, grožđem, svojim bradavicama… faktor iznenađenja čini sve još uzbudljivijim.
Napunite usta irskom kafom, a zatim uzmite u usta njegov penis, puštajući da mu se topla, kremasta tečnost sliva niz testise.
Uz pomoć šlaga u spreju ocrtajte jedno drugom erogene zone, pa ih onda nežno ližite, praveći jezikom izazovne osmice po koži.
Naježite se kombinujući toplo i hladno: namažite svoj stomak toplim karamel prelivom, a njegov hladnim sladoledom. Kada ih spojite, osetićete trnce.
Gust namaz poput kikiriki putera znači da će morati duže da liže, zato namažite tako nešto po intimnim delovima tela, izvalite se i uživajte. Ipak, bolje bi bilo da „preskočite“ one sa hrskavim komadićima kikirikija…